Gruppereise i november

Gruppereise til Sharm el Sheikh - avreise 18. november 2023 direkte med SAS

Vil du nyte sommervarmen i Sharm el Sheikh i vinter, men har ingen å reise med? Nå har du muligheten til å bli med på vår populære gruppereise til vakre og eksotiske Sharm el Sheikh i november.

I november kan du forvente rundt 25-30°C, morsomme aktiviteter, utflukter og ikke minst mye hygge ved bassengområdet sammen med gruppen. Denne reisen blir en mer aktiv ferie, hvor vi blant annet besøker det bibelske Sinaifjellet. Vi går samlet opp på fjellet om natten og opplever soloppgangen fra toppen, dette gir en «once in a lifetime»-utflukt.

Er det under 20 deltakere, blir turen gjennomført med engelsktalende reiseleder.
Er det over 20 deltakere, blir turen gjennomført med Skandinavisk reiseleder, Camilla fra hovedkontoret i Danmark.

Påmeld deg alene, med en venn eller ta med barn og familie på en flott gruppereise til ferieparadiset Sharm el Sheikh.

Meld deg på alene, med en venn eller ta med barna på en herlig gruppereise med Camilla.

Camilla om gruppereisen:

Gruppereisen er for ALLE som synes det er hyggelig å være i følge med andre, uansett om du reiser alene eller er flere sammen, om det er ditt første eller 27. besøk i Sharm el Sheikh. Mange synes det er en ekstra trygghet å ha en dansk reiseleder å henvende seg til. Her får du garantert berørt lattermusklene, skape nye vennskap, få farge, dra på kulturelle utflykter, nyte ved bassenget og slappe av i hyggelig selskap.

Planen er å slappe av ved bassenget, snorkle på stranden, kombinert med besøk på den superkoselige strandklubben Farsha Beach, besøk på Old Market, seile på Rødehavet og tilbringe en kveld i ørkenen med ATV, kameler og beduiner.
Om noen en dag vil reise på dagstur til Kairo for å se pyramidene og besøke museet, er dette også mulig.

3,5* Hotel Sharm Reef reserverer vårt vanlige langbord til gruppen i hotellets restaurant. Planen er at gruppen spiser sammen, nyter ved bassenget og reiser på utflukter sammen – i den grad folk har lyst. Alle står fritt til å bestemme hvor mye man vil delta.

Husk å nyte livet – og å leve er å reise 😉

Jeg gleder meg til å møte dere alle, så send meg en mail så jeg kan booke en plass til deg/dere.

Mvh Camilla

Mvh Camilla 

Hotel Sharm Reef**** 

Et trivelig og veldig populært mindre privateid hotell med mange norske og danske stamgjester.

Hotellet har to flotte bassengområder, en smakfull og godt variert buffet, samt et hotellpersonale som er kjent for å alltid skape en god stemning rundt gjestene. Les mer om hotellet her.

Sharm Reef ligger i hovedgaten i bydelen Hadaba, så det er ca. 800 meter til stranden. Til stranden går det gratis skyttelbuss hver dag. Oppholdet på hotellet er med all inclusive, all inclusive gjelder ikke på stranden, her er det en kafé hvor mat & drikke kan kjøpes. Det er en sandstrand med solsenger, samt trapper ned til havnivå og en ca. 10 meter lang brygge som tar deg rett ut til korallrevet. Du kan snorkle fritt og oppleve den magiske verdenen under havoverflaten; de vakre korallene i alle fasonger og fargerike fisker.

Hvis du trenger å bevege deg litt, er det noen butikker i nærheten av hotellet, og Old Market og Farsha Mountain Lounge ligger i samme bydel.

Kun 5 km fra Sharm Reef ligger Naama Bay (sentrum av Sharm el Sheikh) og her kan du finne gode muligheter for shopping og forhandling/pruting på pris. Naama Bay har et hav av butikker, kjøpesenter, restauranter, kafeer, Hard Rock Café, Burger King, trivelige barer under åpen himmel, diskoteker, etc. 

Påmelding til reisen

Send meg en e-post til camilla@amisol.dk med følgende informasjon:

- Navn i pass
- Alder
- Adresse, tlf. & e-post
- Eventuelle tilkjøp

 

Avreise den 18. november 2023

Jeg gleder meg til å møte dere alle, så send meg en mail så jeg kan booke plass til deg/dere.

Mvh Camilla

Reisen inkluderer

Direktefly fra Oslo med avreise 18/11
5 kg håndbagasje
Opphold på hotellet Sharm Reef****
All inclusive på hotellet
Camilla reiser fra CPH

Priser:
7.375,- per person ved minst 2 personer på et rom
8.188,- for privat rom

Reiser du alene, men er åpen for å bli matchet med en av samme kjønn? Skriv dette til meg ved påmelding✍️

Varighet: 
1 uke

Valgfritt tillegg:
20 kg innsjekket bagasje, t/r 300,-
Smørbrød på flyet, t/r 250,-
Transfer, t/r 200,-
Forsikringer

Visum & Pass

Sinai Only-visumet er gratis dersom du har norsk pass, eller pass fra et annet EU-land, Danmark eller England. Det er superenkelt, faktisk bare et stempel vi får i passet ved ankomst.

Passet ditt må være gyldig i minst 6 måneder etter hjemreise.