Solfyllt bassengområde rett ved stranden

Finn ditt reisemål

Vi ønsker å gi deg en annerledes reiseopplevelse med kvalitet til fornuftige priser

Med Amisol Travel møter du lokalbefolkningen både som reiseledere og guider. Lokale medarbeidere har lokal erfaring, kunnskap og ekspertise. Dette er en viktigste ressurs for oss og for våre gjester. Vi legger svært mye vekt på hotellene  – uansett hvilke reisemål. Hotellene skal være ”de beste” innenfor sin kategori og vi har nært samarbeid med hotellene vi tilbyr i vårt program.  

Egypt

I 25 år har tusenvis av nordmenn reist til Egypt med oss. Vi er blitt kjent for våre spennende pakkereiser, kunnskapsrike guider og ikke minst vår kjennskap til landet. Egypt er et mangfoldig feriested, her kan du kombinere en avslappende badeferie med uforglemmelige historiske og kulturelle opplevelser. Klikk på bildet for å lese mer om våre ..
reiser til Egypt. 

Les mer

Italia

Estetisk, lidenskaplig og vakkert - tre dekkende nøkkelord for Italia og italienere. Denne latinske ”cocktailen” har en stor tiltrekningskraft på oss nordmenn  og det er lett å skjønne hvorfor. Italia er et av de landene som er mest besøkt av turister i verden, og det er ikke uten grunn at mange velger å reise på ferie til Italia. Klikk ..
på bildet for å lese mer om våre reiser til Italia.  

Les mer

Andorra

Andorra ligger i Pyreneene mellom Frankrike og Spania, kun drøye tre timer fra Barcelona. Landet er å betrakte som et Alpeland med sin høye beliggenhet på mellom 820 og 2950 m.o.h. Andorra er på størrelse med Oppland fylke eller fem ganger Hemsedal.  

Tyrkia

Tyrkia kan tilby alt man ønsker for en herlig ferie! Landets Middelhavkyst er herlig feriesteder med unik gjestfrihet. I Tyrkia består ferien av solfylte dager, lange strender og spennende mat!